Acceptera röran!

Uppdatering om ombyggnationerna:

Den nya spacebaren är nästan klar (för nu) och ska försöka sandas och fixas klart från torsdag kväll, fram tills dess förvänta er stök och spån i stora rummet.

Nu i helgen kommer vi försöka måla en vägg i stora rummet, sätta upp en ny list och göra klart det mesta byggandet i det rummet, om man gillar att måla är det bara att ansluta sig! Tänk fredag kväll, lördag dag ungefär.

Varför försöker vi göra klart byggandet denna helg?

---- dun dun dun  ----

SPACEPARTY!

Den 11e mars kommer föreningen umeHack ha ett spaceparty, för medlemmar och vänner. Vi kommer ha merch till salu, BYOB, tårta för att fira att föreningen funnits i 6år mm. Syftet är att ha lite kul och visa vad vi har gjort - samt försöka samla ihop lite lösa pengar till ombyggnationerna så uppmana folk att ta med kontanter!

Tshirts planeras att finnas i 2 eller tre varianter, just nu dessa:

Det hade varit bra att veta hur många vi ska förtrycka så kommentera eller maila om du vill vara säker på att kunna köpa en, vi siktar på att ta \~100kr för en tröja.

Eftersom vi ville ha ett lågt pris så har vi bara storlekarna - L och XL, det är ju lättare att ha på sig en för stor t-shirt än en för liten. Men om man vill kan man köpa en bomullstshirt i rätt storlek och lämna till någon i spacet. (svart eller vit!).

Mer info kommer kanske senare!