Risk för materialbrist på "Bygg din egen bil"

Gårdagens verkstad för barn att bygga sina egna leksaksbilar fick besök över förväntan! Ungefär 20 små fordon av olika slag byggdes i alla möjliga former av entusiastiska barn med föräldrar under de tre timmarna vi var på Hamnmagasinet igår.

Det var jättekul att så många kom och vi hoppas att alla kände sig väl bemötta, även om det inte fanns plats och verktyg för riktigt alla besökare att medverka i byggandet!

Eftersom det finns ett begränsat antal motorer, batterihållare, smältlimspistoler m.m. så vill vi förvarna eventuella besökare om risken att en del av materialet tar slut. Hjul kan en bygga med hjälp av korkar från PET-flaskor, träbitar och limstift har vi gott om och nya, hembyggda batterihållare sitter vi och löder ihop idag så det ska finnas. Så vi gör vårt bästa - och barnens fantasi brukar kunna lösa det mesta också förstås - men vissa av resurserna är tyvärr ändliga .)

OBS: I Spacet (våra lokaler) är ytorna mer begränsade än på Hamnmagasinet, så kika gärna förbi och kolla läget idag mellan 13-16.00 - men var beredda att vi på onsdagarna inte kan ta emot lika många besökare på en och samma gång.

Nästa vecka har vi ytterligare två verkstäder (Hamnmagasinet på tisdag, Spacet på onsdag) och sedan uppvisning på Hamnmagasinet under torsdagen. Klockan 13.00-16.00 gäller för samtliga tillfällen.